Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avril 7 titka

avril_lavigne_girl.jpg1.Minden változik.

Miért lenne gond,ha egyik nap vagányan öltöznél fel,másnap pedig ha úgy tartja kedved akkor deszkás szerelésben lejtenél?Avril stílusának változásait sokan megszólták,ő mégis pozitívan áll a támadásokhoz.

Avril:"Attól,hogy másként öltözöm,én magam még ugyanaz a csaj vagyok aki eljár kosarazni,biciklizni és imádja a rockzenét.De néha úgy hozza a kedvem inkább szoknyát húzok."

2.A szerelem szépít!

Biztos te is észrevetted,hogy aki szerelmes az szebbnek lát mindent.

Avril:"Amióta szerelmes vagyok,azóta másként látom a világot.Mert vannak mást árnyalatok is az életemben,amit csak egy kapcsolatban fedezhetünk fel."

3.Semmi sem korfüggő.

Ha szerelmes vagy,akkor az érzések előtt nem csukhatod be az ajtót,hogy túl fiatal vagy hozzá.

Avril:"Többen mondták,hogy túl fiatal vagyok még az esküvőhöz.Pedig én még soha semmiben nem voltam ennyire biztos,mint az érzéseimben.Akkor meg minek várnék?Ő az igazi.Tudom.Érzem."Ezt jól jegyezzük meg,lehet,hogy később még hasznos lesz.

4.Létezik örök lázadás?

Sokan kérdezték Avriltől,hogy házas asszonyként is lázadós csaj lesz-e?

Avril:"A lázadós tinikorszakomnak vége.Felnőttem.Nem csak érzelmileg hanem agyban is.El kell fogadnunk,hogy egyedül nem tudjuk megváltani a világot,csak együtt.Ez tök romantikus,nem?!

5.Nem számít a divat?

Mindannyian szeretnénk szebbnek tűnni,ezért ujabb és ujabb ruhákat feszünk magunknak.Akkor vagy több,ha megtalálod a saját egyéni stílusodat amiben jólérzed magad.

Avril:"Öltözködhetnék trendi stílusban,de az hazug lenne.Nem vagyok cicababa ezért soha nem hordanám Xtina vagy Jessica Simson feszülős ruhácskáit.Ők viszont hülyén mutatnának az én szerkómban."

Mondjuk nem sok különbség van közte és Jessica Simson között...

6.Az alkotás öröm.

Teljesen mindegy mit hozol létre az a lényeg,hogy alkoss.Hogy megtaláld azt a hobbit ami kikapcsolódást nyújt számodra.Legyen valami ami a tiéd!

Avril:"Már kicsi korom óta a zene volt fontos számomra.Ha valaki megbántott felcsavartam a hangerőt és gondolkodtam.Egy idő után azt vettem észre,hogy elszállt a mérgem!"

7.A kevesebb néha több.

Avril mindíg enyhén sminkel,mert laza vonásaihoz nem is illene a rikitó make-up.

Avril:"Azt vallom,hogy a srácok utálják az agyonsminkelt csajokat.Az én haverjaim biztosan.Egy kevés púder,kevés szemfesték és szájfény jöhet,de több nem."

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 60521
Hónap: 512
Nap: 11